doorsturen

Dansvereniging de Bliekers

Nieuws

Pure 1e tijdens NK

DV de Bliekers eerste bij NK

Waar menigeen heerlijk aan het Paasontbijt zat, was het zondag 16 april voor Dansvereniging de Bliekers en vele andere verenigingen vroeg opstaan voor een belangrijke dag.

Lees verder
Ondanks zieken toch een geslaagd toernooi in Wijchen

Zondag 5 februari stond het toernooi bij De Mountain Dancers in Wijchen op het programma. Met een geblesseerde Luca en een zieke Lynn reisden we met 7 meisjes af richting toernooi.

Lees verder
Weer in de prijzen tijdens tweede toernooi

De meiden van  Pure en Pure4fun zijn zondag weer in de prijzen gevallen tijdens het tweede toernooi van het seizoen.

Lees verder
Geslaagde start nieuwe seizoen

 Het eerste toernooi is achter de rug. Vandaag zijn de meiden naar Sint Anthonis geweest voor de Kick-off van het seizoen.

Lees verder
Stemt u op DV de Bliekers bij de Rabobank clubkascampagne?
Tussen 6 en 20 oktober a.s. kunt u stemmen op onze club voor een mooie bijdragen aan nieuwe danskleding. Lees verder
DV de Bliekers sluit dansseizoen goed af
Tijdens de Open Nederlandse Kampioenschappen, die op zondag 17 april in De Pit in Overloon plaatsvonden, hebben de meisjes van DV de Bliekers goed gepresteerd. Lees verder
DV de Bliekers 'on tour'
DV de Bliekers 'on tour' Zondag 17 januari begon de dag al vroeg voor de meisjes van Pure en Pure-4-fun. Voorzichtig reden de ouders over de gladde binnenwegen op weg naar Mill waar het 2e toernooi plaatsvond. Pure startte als 4e in een categorie van 5 deelnemers en behaalde een mooie 3e plaats. Voor Pure-4-fun was dit de eerste keer dat ze voor de jury dansten en werden 4e in een categorie van 4 deelnemers. Na de prijsuitreiking en een lekker frietje ging de reis door naar Vortum, waar de ouders van danslid Femke als prinsenpaar (Peter en Suus) dit jaar voorop gaan tijdens de carnaval. Een optreden bij de jeugdzitting was natuurlijk superleuk. De Vortumse meiden bleven achter, terwijl de rest van het clubje verder ging naar Maashees om een optreden te verzorgen bij de k├┤pkesmert. Een drukke dag, maar we hebben het graag gedaan. Het volgende optreden staat gepland tijdens de zittingen en daarna gaan de meiden op 21 februari weer op toernooi. Voor meer informatie: www.dv-debliekers.nl
Eerste beker is binnen!

Het dansseizoen is weer geopend. Het eerste van de 10 toernooien van DFN werd vandaag in St. Anthonis georganiseerd. De meiden van Pure hebben met hun gardedans in een deelnemersveld van 4 groepen een hele mooie 2e prijs behaald. Een mooie prestatie, temeer omdat 4 van de meiden (Doortje, Femke, Anne en Fleur) nog maar 4 maanden actief lid zijn van de vereniging én omdat we Puck al moesten missen vanwege een blessure.

Het volgende toernooi staat in het nieuwe jaar gepland: 17 januari. Daar zullen de dames ook hun showdans gaan doen, waarvoor ze nu nog hard aan het trainen zijn.

 

DV de Bliekers gaat door!

Na een korte periode waarin het even onduidelijk was of en hoe we verder zouden gaan met onze dansvereniging kunnen we jullie mededelen dat ook komend seizoen DV De Bliekers zal blijven trainen en optreden.
 
Omdat we het zonde zouden vinden dat na de afgelopen jaren, waarin veel steun vanuit het dorp kwam, en niet in de laatste plaats van de sponsoren, onze kinderen niet meer zouden kunnen dansen en optreden, hebben we met een groep ouders besloten er de schouders onder te gaan zetten. Ook komend seizoen kan er dus genoten worden van de optredens van onze meiden, die op dit moment alweer druk aan het trainen zijn.
 
Ook gaan we ons na de zomervakantie richten op het actief werven van nieuwe leden. Hierover zal snel meer informatie verschijnen in het Maasankertje. Als uw kind graag wil komen dansen, kan dat natuurlijk nu ook al. Aanmelden kan via onze website.

Vlaaienactie
Door genoemde omstandigheden was het voor de vereniging niet haalbaar om dit jaar de vlaaienactie te organiseren. Omdat we het dorp deze succesvolle actie wel gunnen, hebben we contact gelegd met de Vakantiespeelweek, die deze actie voor dit jaar heeft overgenomen. Daar zijn wij heel dankbaar voor. 
 
 
Langs deze weg willen wij het bestuur, dat inmiddels afscheid heeft genomen, nogmaals ontzettend bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. Wij hebben het stokje overgenomen en zetten ons in om jullie allemaal snel weer een keer te kunnen laten genieten van onze dansers.
 

 

print